Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar

de Miha in Mancaruri cu carne, 28 Oct 2010 | 6784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri za'atar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar:

Pentru ca mi-a mai ramas niste za'atar de la painea arabeasca l-am folosit pentru a condimenta carnea de pui. A fost foarte bun. La fel de bun este si pentru carnea la gratar.

Cele 2 linguri de condiment le-am pus intr-o punga speciala pentru friptura, am pus si carnea inautru si am sigilat punga, dupa care am scuturat-o energic pentru a acoperi carnea uniform. Punga se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru ~40 de minute. Se rupe punga si se mai lasa 10 minute, sa se rumeneasca.

Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se paseaza cu o furculita.

Ceapa tocata marunt se caleste in cateva linguri cu ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga boiaua, se omogenizeaza si se adauga cartofii. Potrivim gustul de sare si piper.

Se servesc calzi ca garnitura la pulpele de pui condimentate. Cine isi permite :))poate pune alaturi si o muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi rantaliti si pulpe de pui cu za'atar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (43)

diaconta 1

29.10.2010, 20:36

Asta e Miha daca esti ocupata cu dulciurile

aziz 1

29.10.2010, 20:45

noi pe aici folosim zaatarul simplu fara susan ,arbilor le place in mod special cu brinzeturi si ulei de masline ,in ceai si cum am vz la tine ,in piine e chiar delicios.

Adinacarla 1

02.11.2010, 14:30

arata supert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei andaluza